کاهش زباله های پلاستیکی به کمک راهکار ادبی
گل سپید: خراسان رضوی پژوهشگران دریافتند که کودکان بوسیله داستان نویسی با محیط ارتباط برقرار می کنند.
به نقل از ارث، برمبنای نتایج مطالعه جدیدی که توسط دانشگاه یورک کانادا انجام شد، کودکان می توانند بوسیله داستان نویسی ارتباط قوی تری با محیط به دست آورند.
کارشناسان تصمیم گرفتند تا بررسی نمایند که چگونه یک فعالیت داستان نویسی ممکنست بر درک کودکان در مورد زباله های پلاستیکی تأثیر بگذارد همین طور چگونه رفتار آنها ممکنست تحت تأثیر قرار گیرد.
دکتر کیلی وایلز از نویسندگان این مطالعه اظهار داشت: موضوع مهم پروژه ما بررسی پاسخ های کودکان به پرسشنامه هایی بود که قبل و پس از نوشتن این داستان ها تکمیل کردند. ما متوجه شدیم که دانش آنها در مورد این مساله بالا رفته است برای اینکه آنها گزارش کردند که اقدامات دوستدار محیط زیست بیشتری انجام می دهند.
از کودکان خواسته شد تا از تخیل خود در مورد زباله هایی که به طور معمول در ساحل یافت می شوند، مانند نی و کیسه های پلاستیکی بهره گیرند سپس به آنها گفتند که تصور کنند که چگونه این موارد در ساحل قرار گرفتند.
پروژه نوشتن نشان داد که کودکان بیشتر به فکر راه هایی برای جلوگیری از ورود زباله به محیط هستند و تنها به فکر تمیزکردن نیستند.
پژوهشگران اظهار نمودند که بهترین راهکارهای ارائه شده در داستان ها، بازیافت و دفع کافی زباله بود.
استل پرات، نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت: داستان ها روشی جدید و متفاوت برای کشف آنچه مردم باور دارند و چگونگی درک محیط اطرافشان ارائه می دهند. نتایج واقعاً الهام بخش بود و آگاهی کودکان را از تأثیر پلاستیک بر زندگی دریایی و محیط زیست نشان داد.
در بیش از نیمی از داستان ها، کودکان از خطرات آلودگی پلاستیکی در محیط های دریایی، همچون خطر گرفتار شدن حیوانات آگاه بودند. خیلی از داستان ها عواقب خوردن پلاستیک را در حیوانات توصیف می کنند.
این طرح کمک کرد تا نشان دهیم چگونه می توانیم این پیام را به کودکان منتقل نماییم و امیدواریم که تغییر ایجاد نماییم.
این مطالعه در مجله Marine Pollution Bulletin انتشار یافته است.
منبع: golesepid.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب