رئیس فراكسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی خبر داد

معرفی مدیران قاصر در زمینه مقابله با آلودگی هوا به دستگاه قضا

معرفی مدیران قاصر در زمینه مقابله با آلودگی هوا به دستگاه قضا به گزارش گل سپید، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی از معرفی مدیران قاصر در زمینه مقابله با آلودگی هوا به دستگاه قضا اطلاع داد.



به گزارش گل سپید به نقل از مهر، سمیه رفیعی نماینده مجلس در یک برنامه تلویزیونی در رابطه با مبحث آلودگی هوا و علل اجرایی نشدن قانون هوای پاک عنوان کرد: دستگاههای زیادی در جهت اجرای این قانون وظیفه و تکلیف دارند ولی متأسفانه این مسئله به درستی محقق نشده است.
وی اضافه کرد: سازمان محیط زیست بر مبنای بررسی هایی که انجام گرفته ۶۰ تکلیف در این خصوص داشته که کمتر از ده درصد آن محقق شده است و این در حالی بوده که فرماندهی اجرای این قانون را بر عهده داشته است.
این نماینده مجلس افزود: سازمان برنامه و بودجه هم تعهدات سازمانی خویش را انجام نداده که البته سال جاری شرایط بهتر شده است. مسائل به نظرم حل شدنی است به شرطی که اراده کافی در این خصوص وجود داشته باشد.
رفیعی افزود: بنا بر اعلام وزارت بهداشت سالانه ۱۱ هزار میلیارد تومان تبعات آلودگی هوا به نظام بهداشت و سلامت است. ازاین رو هر هزینه ای که در جهت اجرای بهتر قانون هوای پاک شود اساسا در کاهش هزینه ها حائز اهمیت می باشد.
وی ضمن اشاره به این که عمده آلایندگی در هوای تهران ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون است که از صنایع و حمل و نقل فرسوده ناشی می شود، اظهار داشت: اخیراً وزارت صمت لایحه ای به مجلس عرضه کرد اما در عمل به صورت اساسی اسقاط خودرو های فرسوده صورت نخواهد گرفت.
رفیعی بیان داشت: مصرف ۲۳ میلیون لیتر بنزین در بالاتر رفتن این آلایندگی و مبحث احتراق ناقص سوخت مورد توجه است و باید تصمیم جامع داشته باشند و دستگاه ها به دقت به وظایف خود عمل کنند.
این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که مجلس چه اقداماتی می تواند انجام دهد، اظهار داشت: نظارت های دقیق کارشناسی انجام گرفته و بر مبنای پژوهشی هم که در دوران کرونا صورت گرفت ذرات معلق در جهت انتقال ویروس کرونا مؤثر بود. بنابراین ما به صورت جدی در مجلس وارد عمل شدیم و همزمان گزارشی از سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و … عرضه شده است.
وی اظهار داشت: هفته آینده بعضی از مدیران را در مجلس جهت عرضه پاسخ می خواهیم و حتی یک معاون در این حوزه مسئولیت داشته را بعنوان کسی که ترک فعل انجام داده معرفی کرده ایم.
رفیعی از معرفی مدیران قاصر به دستگاه قضا اطلاع داد و اظهار داشت: ۴۰۰ هزار خودروی فرسوده سالانه باید از چرخه حمل و نقل بیرون بروند، در حالیکه از زمان اجرای قانون هوای پاک ۶، ۷ هزار مورد بوده است این در شرایطی است که ۱۷ میلیون خودروی فرسوده در کشور داریم.
این نماینده مجلس اظهار داشت: نمره عملکرد دولت در حد قبولی مشروط است و امیدواریم هر چه زودتر اقدامات موثرتری جهت مقابله با آلودگی هوا و رفع این مشکل صورت گیرد.


منبع:

1401/08/30
10:33:54
5.0 / 5
506
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , دستگاه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه