مدیركل مشاركت های مردمی محیط زیست:
بین آموزشهای محیط زیست و رسمی وقفه ایجاد نشود
به گزارش گل سپید ایسنا/بوشهر مدیركل مشاركت های مردمی محیط زیست اظهار داشت: آموزش های محیط زیستی باید از مهدكودكها آغاز و تا زمان دانشگاه ادامه پیدا كند چونكه در طول دوره آموزشهای رسمی افراد نباید وقفه ای بین آموزشهای محیط زیست و رسمی ایجاد شود.
ژیلا مهدی آقایی روز یكشنبه در آیین افتتاحیه طرح محیط یار در بوشهر اظهار داشت: طرح آموزشی محیط یار یكی از باارزش ترین بخش های اجتماع را مورد هدف قرار داده است كه تابحال در بعضی از استانهای كشور با موفقیت اجرا و حوزه گسترده ای از دانش آموزان را تحت تاثیر قرار داده است.
وی با اشاره به آموزش دانش آموزان اظهار نمود: آموزش های صرفا مستقیم محیط زیستی می تواند انتظارات ما از این حوزه را به نتیجه برساند اما آموزش های غیرمستقیم اساسا تاثیرات شایان توجه تری را بر جای می گذارد. با در نظر گرفتن نقطه هدف باید به بهترین شكل ممكن از این طرح بهره گیری و با تجربه موفق بوشهر آنرا در استان های دیگر نیز اجرا نماییم.
مدیركل دفتر مشاركت های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست اشاره كرد: این طرح جامعه دانش آموزی را بعنوان یكی از مخاطبان بسیار موثر در حوزه محیط زیست نشانه گرفته كه امید است در استان بوشهر نیز این مهم به خوبی محقق شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست مهدی آقایی اضافه كرد: درانتها این طرح باید دانش آموزانی داشته باشیم كه علاوه بر آگاهی و بینش كافی در حوزه های مختلف زیست محیطی افرادی متعهد، عاشق و حافظ محیط زیست باشند. در حوزه آموزش های محیط زیستی ثابت شده كه فراگیری در این سنین بالاتر و اثرگذاری بیشتری دارد در واقع هر چه از سنین پایین تر چنین آموزش های محیط زیستی آغاز شود تاثیرگذاری بیشتری شاهد خواهیم بود.
مدیركل مشاركت های مردمی محیط زیست افزود: شاید در بعضی موارد اجتماعی فكر نماییم مسئولیت اجتماعی باید در حوزه درمان و یا سایر حوزههای فرهنگی هزینه نماییم كه این ها بجای خودش درست است اما دنیا حالا به رویكردهای نوینی در حوزه مسئولیت اجتماعی و حتی خیریه های محیط زیستی رسیده است.
وی اشاره كرد: در واقع كار خیری كه در حوزه محیط زیست انجام می شود به سبب اینكه حوزه گستردهای در اجتماع پوشش می دهد میتواند بسیار موثرتر از بعضی از حوزههای خاص خیریه باشد. در حوزه آموزش دانش آموزان آموزشهای مستقیم بطور صرف محیط زیستی هرچند اثرگذار می باشد و میتواند انتظارات برآورده كند اما اموزهای غیر مستقیم تاثیرهای بسیار عمیقتری در دانشآموزان ایجاد میكند.
ژیلا مهدی آقایی بیان كرد: باید با روشهای خلاقانه و نوین آموزشی بتوانیم در عین آموزش های مستقیم با آموزشهای غیرمستقیم نگاههای متفاوت دانش آموزان را شناسایی و نقطه هدف را مدنظر بگیریم تا دانش آموزان درانتها دوره قشری متعهد به محیط زیست باشند.
وی اضافه كرد: حدود ۲۰ میلیون دانش آموز داریم كه تمام دانش آموزان خانواده هایی را زیر پوشش دارند كه باید از این ظرفیت برای ورود محیط زیست به زندگی مردم و یك ارزش غیرقابل ملاحظه به خوبی بهره برد.
به گزارش گل سپید به نقل از ایسنا، طرح ملی محیط یار در استان بوشهر با حصور مدیركل مشاركت مردمی سازمان محیط زیست و حضور تعدادی از معلمان سراسر استان بامداد یكشنبه ۱۲ آبان ماه راه اندازی شد.
منبع: گل سپید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب