موازی كاری های حوزه سلامت به نفع مردمان تهران نیست
به گزارش گل سپید یك عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاكید بر ضرورت تحقق مدیریت یكپارچه شهری اظهار داشت: باید مدیریت یكپارچه در حوزه سلامت هم محقق شود.
به گزارش گل سپید به نقل از ایسنا، ناهید خداكرمی در آیین امضای یادداشت تفاهم همكاری میان شهرداری تهران و سازمان نظام پزشكی كشور با تاكید بر اینكه امضای این تفاهم نامه اتفاقی میمون و مبارك است و گامی در جهت تحقق مدیریت یكپارچه شهری در حوزه سلامت قلمداد می شود، اضافه كرد: گاها در بخش های مختلف و بخصوص سلامت موازی كاریی انجام می شود كه به نفع شهر و شهروندان نیست اما این چنین تفاهم نامه هایی در راه تحقق مدیریت یكپارچه در حوزه سلامت است.
وی افزود: استراتژی مهمی كه در این تفاهم نامه به پیش می بریم بگونه ای است كه شهر برای انسان ها زیست پذیر شود. بطور قطع شهری بدون آدم هایش مفهوم ندارد بنابراین برای ایجاد شادمانی در بین شهروندان شهر كه از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد باید گام های موثر برداشته شود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران تاكید كرد: شهر تهران با معضلاتی كه در حوزه صدمه های اجتماعی روبرو است در حوزه سلامت هم با مسائل خاص خود مواجه می باشد به شكلی كه بسیاری برای درمان به این شهر می آیند و بر همین مبنا می طلبد سازمان نظام پزشكی كمك نماید گره هایی كه باعث ایجاد بیماری های ریوی، قلبی و روانی در این شهر شده، باز شود. بطور قطع این بیماری ها با مولفه های اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی مرتبط هستند و باید كنترل شوند و در این راه سازمان نظام پزشكی باید از مرجعیت خود استفاده نماید و در جهت اطلاع رسانی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی تاكید كرد: باید بتوانیم كمك نماییم ابتدا مردم بیمار نشوند و لازمه این مورد افزایش سطح سلامت آن هاست و در بُعد دیگر باید نشر شادی در شهر با مرجعیتی كه پزشكان دارند و با مردم سروكار دارند می توانند مشكلات كوچك را حل كنند و شادمانی شهر افزایش یابد.
محسن هاشمی ریاست شورای اسلامی شهر تهران هم در بخش دیگری از این مراسم با تاكید بر ضرورت تحقق مدیریت یكپارچه شهری بخصوص در حوزه سلامت اظهار داشت: این تفاهم نامه می تواند نقش موثری در تحقق مدیریت یكپارچه شهری در حوزه سلامت داشته باشد و امیدواریم با همكاری یكدیگر مسئولیت هایی كه بر عهده ماست به خوبی صورت گیرد.
وی ادامه داد: در كلان شهرهایی همچون تهران باید خودرومحوری كنار گذاشته شود و از حمل و نقل انبوه بر استفاده گردد. می توانیم از وسایلی استفاده نماییم كه سلامت بدن را تأمین می كند. مردم در كشورهای دیگر برای رسیدن به نقاط حمل و نقل عمومی كه گاها تا دو كیلومتر فاصله باید طی كنند از دوچرخه استفاده می نمایند و یا پیاده این مسیر را طی می كنند.
هاشمی افزود: این كار در حقیقت برای این انجام می شود كه شهروندان حركت بدنی داشته باشند و ما هم در طراحی های شهری باید طوری عمل نماییم كه مردم در زمان های لازم دوچرخه سواری و یا پیاده روی كنند و به سلامت خود برسند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب