نماینده موقت فائو در ایران:

پروژه های مشترك بیابانزدایی در ایران اجرایی شده است

پروژه های مشترك بیابانزدایی در ایران اجرایی شده است گل سپید: كرج- نماینده موقت فائو درایران با اشاره به اینكه تخریب خاك درجهان قابل جبران نیست، اظهار داشت: بر این اساس پروژه های مشتركی درایران و سایر نقاط جهان در این راستا به اجرا درآمده است.


به گزارش گل سپید به نقل از ایرنا، رائو ماتا روز یكشنبه در نشست علمی گرد و غبار، چالش ها و راهكارها كه در پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در كرج برگزار شد، اضافه كرد: «پروژه احیای اراضی جنگلی و تخریب یافته» (RFLDL) در مناطق خشك و نیمه خشك استان های كرمان و خراسان جنوبی یكی از مهمترین برنامه های مشترك دراین حوزه است كه با حمایت سازمان تسهیلات جهانی محیط زیست اجرا می گردد.
وی تصریح كرد: در فرآیند اجرای پروژه احیای اراضی جنگلی و تخریب شده، ظرفیت های جوامع محلی به منظور تحقق مدیریت پایدار اراضی جنگلی و برای حفاظت از جنگل ها، اراضی فرسوده و دیگر منابع طبیعی و هم ارتقاء معیشت های جایگزین، تقویت می گردد.
ماتا اظهار داشت: این پروژه ها در تطابق با سیاست گذاری های ملی در زمینه مقابله با بیابان زایی، حفاظت از تنوع زیستی و كاهش آثار منفی تغییرات آب و هوایی به اجرا درآمده است.
وی اضافه كرد: در چارچوب برنامه یكپارچه مدیریت پایدار منابع آبی حوضه دریاچه ارومیه، فائو هم حمایت های لازم برای احیای دریاچه و اكوسیستم جانبی دارد.
ماتا ادامه داد: افزون براین، 2 پروژه منطقه ای فائو در بخش كمبود آب و مبارزه با خشكسالی در ایران استمرار دارد.
وی اظهار داشت: یكی از پروژه ها با عنوان «اجرای برنامه 2030 برای كارآیی، بهره وری و پایداری آب در كشورهای خاور نزدیك و شمال آفریقا» تحت حمایت سازمان توسعه بین المللی سوئد و با هدف تدوین چارچوب مناسب برای اجرای تمهیدات برنامه 2030 در مبارزه با تأثیرات كمبود آب در ایران، اردن، لبنان، مصر، كرانه باختری و نوار غزه، تونس، الجزایر و مراكش، وارد مرحله اجرایی شده است.
وی افزود: فائو همینطور در تلاش است تا با استفاده از دومین پروژه منطقه ای با عنوان «حمایت از پلتفرم همكاری منطقه ای در برنامه ابتكار كمبود آب» ظرفیت های منطقه ای و تبادل اطلاعات بین كشورهای منطقه را افزایش داده و چارچوبی برای افزایش بهره وری آب ارائه نماید.
نماینده موقت فائو درایران بیان داشت: فائو درمسیر پیش رو در نظر دارد در چارچوب برنامه كاری اش و به گونه ای فعال، تخصص فنی و تجربیات جهانی خویش را دوشادوش سایركارگزاری های ملل متحد و شركای دیگر در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.
وی اضافه كرد: این تلاش ها به بسیج منابع لازم منتهی خواهند شد تا با اجرای اقدامات ماندگار، جامع و یكپارچه، كشور قادر به دستیابی به اهداف توسعه پایدار شود.
ماتا ادامه داد: همانطور كه در آرمان 15 توسعه پایدار اشاره شده است، خاك منبعی تجدید ناپذیر است كه از بین رفتن آن در طول حیات بشری قابل جبران نیست، بنابر این بسیار مهم می باشد كه ما دست در دست هم و با اقدامی جمعی برای حفاظت از منابع خاك و در نهایت حفاظت از آینده بشر اقدام نماییم.
نشست علمی گرد و غبار، چالش ها و راهكارها به مدت یك روز با حضور كارشناسان داخلی و خارجی در پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در كرج برگزار گردید.
6156/ 6155


1397/03/27
15:21:10
5.0 / 5
5234
تگهای خبر: آب , جنگل , خاك , منابع طبیعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه